Montageinstructies Jaloezieen Discounter

Montage instructie jaloezieen

Montage van de ophangsteunen.
Monteer het aantal steunen dat met de jaloezie is meeverpakt. Doe dit zo dat deze goed verdeeld zitten over de breedte van de jaloezie. Let op dat u de steunen niet daar monteert waar het mechanisme in de bovenbak is ingebouwd.

Ophangen van de jaloezie.
Haal de jaloezie uit de verpakking, maak de koorden welke rond de jaloezie zijn gewikkeld los en haak de jaloezie in de ophangsteunen. en sluit vervolgens het hendeltje zodat deze dan afklemt.

Bedieningsinstructie.
Bij het optrekken en neerlaten van uw jaloezieën moeten de lamellen in horizontale stand zijn getuimeld. Voor het laten zakken van het pakket houdt u de trekkoorden schuin langs de jaloezie; trek vervolgens iets aan de koorden zodat het remmechanisme wordt ontgrendeld, vervolgens laat u de koorden langzaam door uw hand glijden, tot de jaloezie op de door u gewenste hoogte is.

Om de jaloezie op te trekken houdt u de trekkoorden verticaal onder het remmechanisme en trekt u het pakket op tot de door u gewenste hoogte; wanneer u de koorden loslaat, blokkeert het pakket onmiddelijk.

Onderhoud.
De makkelijkste manier om uw jaloezie te reinigen is wanneer u het pakket in neergelaten toestand geheel sluit en vervolgens met een plumeau of doek reinigt.