Leveren / Afhalen

Bezorgen:
Bezorgkosten
Bezorgkosten voor laminaat vloeren zijn € 45,- m.u.v. de waddeneilanden.
Bestellingen boven de € 450,- worden in Nederland en België gratis bezorgd met uitzondering van de waddeneilanden.

Bij bezorging in België zijn wij genoodzaakt € 60,- verzendkosten in rekening te brengen. Tenzij u een bestelling heeft van boven 450 euro.

De afleveringsplaats:
Als het afleveradres anders is dan het postadres moet u dit melden bij ons.

Afleverdatum en tijd:
De bezorgdatum wordt in overleg met u afgesproken, helaas kunnen wij niet aangeven hoe laat de bestelling bij u is. De gemiddelde levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Indien het anders is, staat dit vermeld bij het betreffende product.

Uitgestelde levering:
Een door U uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 6 maanden na opdracht, dit dient wel tijdens de bestelling aangegeven te worden.
Wanneer een order reeds bij ons binnen is kan deze voor maximaal 3 maanden is ons magazijn gestald worden. de eerste 2 weken zijn kosteloos. Hierna wordt 15 euro per week aan kosten in rekening gebracht.

 

Bezorgafspraak:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 24 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt. Hiervoor worden dan extra 45 euro aan bezorgkosten in rekening gebracht.

LET OP!!
De goederen worden d.m.v. een steekwagen/palletwagen bezorgd tot de eerste deur op de begane grond, indien deze met een steekwagen/palletwagen bereikbaar is. Voor verder vervoer binnen uw woning dient u zelf zorg te dragen.
De chauffeur is alleen, en mag zware goederen niet alleen tillen.
Er kunnen in overleg met ons andere afspraken gemaakt worden. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of per telefoon.

Afhalen:
Afhaalgegevens:

Let op! Afhalen is alleen mogelijk in overleg.

Online Discounters
Venbergemolen 191
5612 DZ Eindhoven

Afhaal tijden:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 20.00 uur.
Zaterdag van 09.00 uur tot 12.30 uur.